chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

 
 

Какво е EPALE?

EPALE е новата многоезична общност за професионалисти в областта на ученето за възрастни. Нейната цел е да се подобрява качеството и предоставянето на възможности за учене за възрастни в Европа, да се изгради силен общоевропейски сектор за учене за възрастни и да се даде възможност на професионалистите в тази област да достигнат до всички възрастни.

Така че, ако се занимавате с ученето за възрастни като работодател или специалист в областта на обучението, доброволец, лице, ангажирано с изготвянето на политики, или научен работник, значи EPALE е създадена за Вас!

EPALE е създадена с мисълта за възрастния обучаем като краен ползвател на развитието в сектора на ученето за възрастни, независимо дали се извършва във формална или в неакадемична среда. В действителност обаче сайтът е насочен към тези, които предоставят и организират образованието за възрастни, а не към самите обучаеми.

Разработването на EPALE започна през пролетта на 2014 г., а разнообразните функции на платформата стават достъпни постепенно. Очакваме цялата платформа да бъде готова в началото на 2015 г.