chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

 
 

Espace actualités

Egész életen át tartó tanulásra irányuló képzések 2017–2018-ban Máltán

31/07/2017
Langue: HU
Document available also in: EN MT

Az Oktatási és Foglalkoztatási Minisztérium kutatással, egész életen át tartó tanulással és innovációval foglalkozó igazgatósága a 2017 októberében kezdődő tanfolyamokkal indítja útjára képzési programját. Az igazgatóság július 12. és augusztus 4. között fogja fogadni a jelentkezéseket mintegy 458 felnőttképzési tanfolyamra 90 különböző tárgyban.

A felnőttképzési program magában foglal alapvető készségekre irányuló képzéseket, beleértve az írás-olvasást, a matematikát, valamint a kezdő szintű ikt-t. A kínálatban különböző szintű akkreditált nyelvtanfolyamok is megtalálhatók 12 nyelvből: ezek a máltai, az angol, az arab, a kínai, a francia, a német, a görög, az olasz, a japán, az orosz, a spanyol és a török.

Az igazgatóság „O” szintű és „A” szintű felkészítő osztályokat, számítógépes tanfolyamokat és szakképzési kurzusokat is szervez. A fő hangsúly a tanulóközpontú tananyag átadásán van, amely előmozdítja a kritikus gondolkodást, a mérlegelést és az egész életen át tartó tanulást.

A képzések 9 felnőttképzési központban, 34 helyi önkormányzatnál és 17 nem kormányzati szervezetnél kerülnek megszervezésre, és több mint 10 000 tizenhatodik életévét betöltött tanulót vonzanak. A legtöbb képzés 32 héten át tart, októbertől májusig. A képzések díja támogatott, a rövid képzésekért fizetendő 18,63 eurótól a középfokú felkészítő tanfolyamokért fizetendő 46,59 euróig terjed.

 

 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn