chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

 
 

Miten EPALE liittyy Erasmus+-ohjelmaan?

Erasmus+ on EU:n uusi koulutus-, nuoriso- ja urheiluohjelma vuosiksi 2014–2020. Sen tavoitteena on parantaa tutkintojen ja taitojen laatua ja lisätä niiden merkitystä. Erasmus+ korvaa elinikäisen oppimisen ohjelman) ja Grundtvig-ohjelman (aikuiskoulutus).

Erasmus+-ohjelmaan voivat osallistua opiskelijat, opettajat, harjoittelijat, nuoriso-ohjaajat ja harrasteurheilun parissa toimivat henkilöt. Siitä myös rahoitetaan koulutuslaitosten, nuorisojärjestöjen, yritysten, paikallis- ja alueviranomaisten ja kansalaisjärjestöjen välisiä kumppanuuksia ja tuetaan jäsenvaltioissa toteutettavia koulutusuudistuksia sekä innovaatioiden, yrittäjyyden ja työllistettävyyden edistämistoimia.

EPALE-palvelua rahoitetaan Erasmus+-ohjelman avaintoimesta 2. Aikuisoppimiseen ja jatkokoulutukseen (C-VET) keskittyvä EPALE saa tukea myös Erasmus+-ohjelman perustamisesta annetun asetuksen nojalla.