chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

Miten EPALE eroaa eTwinning-hankkeesta?

eTwinning on koulujen, opettajien ja oppilaiden välistä yhteistyötä varten kehitetty virtuaalinen kohtauspaikka, joka järjestää myös ammatillista kehittymistä edistäviä tapahtumia opettajille. EPALEn tavoitteena on perustaa aikuiskoulutussektorille ja aikuiskoulutuksen ammattilaisille tarkoitettu verkkoyhteisö.

EPALE-sivuston yleiseurooppalaisessa kalenterissa on tietoa aikuiskoulutuksen ammattilaisia kiinnostavista koulutuksista ja tapahtumista. EPALE-palvelussa on tulevaisuudessa tarjolla myös monipuolista ja hyödyllistä koulutusaineistoa, uutisia, tapahtumia ja verkostoitumisvälineitä. Ne sisältävät korkealaatuista ja alan asiantuntijoiden hyväksymää sisältöä, joka käännetään sivuston pääkielille.

Koska EPALE-sivuston kohderyhmänä ovat pääasiassa aikuisoppijat, kalenteriin ei tässä vaiheessa ole tarkoitus sisällyttää perus- ja keskiasteen opettajille tarkoitettuja tapahtumia, kuten eTwinning-hankkeessa. Toisin kuin eTwinning-hanke, EPALE ei myöskään tarjoa mahdollisuutta ystävyysluokkatoimintaan, koska aikuisopiskelijat eivät muodosta luokkia kuten perus- ja keskiasteen oppilaat.