chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

 
 

Tietoa EPALEsta

EPALE on uusi monikielinen aikuiskoulutuksen ammattilaisten yhteisö. Sen tavoitteena on parantaa aikuiskoulutuksen laatua ja tarjontaa Euroopassa, perustaa vahva yleiseurooppalainen aikuiskoulutussektori ja antaa aikuiskoulutuksen ammattilaisille ja siitä tietoa välittäville rhymille mahdollisuus tarjota palvelujaan kaikille aikuisille.

Jos toimit aikuiskoulutuksen parissa työnantajana tai kouluttajana, vapaaehtoisena, päätöksentekijänä tai tutkijana, EPALE on juuri sinua varten!

EPALEn perusajatuksena on kehittää aikuiskoulutussektoria siten, että se hyödyttää viime kädessä aikuisoppijoita riippumatta siitä, onko kyse muodollisesta tai muusta kuin akateemisesta oppimisympäristöstä. Sivuston varsinainen kohderyhmä ovat kuitenkin aikuiskoulutuksen toteuttajat ja järjestäjät.

EPALEa alettiin kehittää keväällä 2014 ja sen eri toiminnot ja ominaisuudet otetaan käyttöön vaiheittain. Koko sovelluksen on määrä olla valmis vuoden 2015 alkupuolella.