chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

Hur hittar jag ett visst evenemang?

För att hitta ett särskilt evenemang kan du göra en avancerad sökning och inkludera språk och plats i sökparametrarna. Att ändra det sätt på vilket evenemangen visas kan också hjälpa dig i din sökning. Evenemang kan visas på fem olika sätt:

  1. Efter år
  2. Efter månad
  3. Efter vecka
  4. Efter dag
  5. I en lista

Med de första fyra alternativen visas evenemangets namn i form av en länk. När du flyttar pekaren över titeln kommer en tooltip-ruta att öppnas och visa evenemangets språk och det land där det organiseras. Datum och tid för evenemanget ser du genom att titta på var på sidan evenemanget visas (dag, månad, vecka eller klockslag). Genom att klicka på den länkade titeln förs du vidare till den fullständiga sidan om evenemanget.

Om du väljer det femte alternativet kommer du att få se en lista med länkade evenemangsnamn med språk och land angett undertill. Du kommer till den fullständiga sidan för evenemanget genom att klicka på titeln.