chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

 
 

Sem predstavnik projekta za učenje odraslih – kaj mi EPALE ponuja?

Uporabite lahko informacijsko središče EPALE (na voljo kmalu) in dobite več informacij o dobrih praksah, pedagoških gradivih, rezultatih iskanja itd., ki vas morda zanimajo pri vašem projektu.

Različne interaktivne funkcije, vključno s forumom za razprave, vam omogočajo izmenjavo dobrih praks z drugimi strokovnjaki v Evropi. Poleg tega vam bo spletno mesto ponujalo tudi funkcijo za iskanje partnerjev, če boste želeli izpopolniti svoja trenutna partnerstva.

Če vaš projekt financira Program za vseživljenjsko učenje ali program Erasmus+, morate rezultate projekta naložiti na platformo za razširjanje (Dissemination platform) Erasmus+, EPALE pa lahko vključi povezavo do projekta na tej platformi. Opomba: vprašanja, ki se nanašajo na samo platformo za razširjanje Erasmus+, naslovite na svojo nacionalno agencijo. Če želite, da EPALE vključi povezavo do vaših rezultatov, se obrnite na center za pomoč na e-poštnem naslovu: helpdesk@epale-support.eu

Vsi drugi projekti lahko pošljejo vire za neposredno objavo v knjižnici EPALE ali za vključitev povezave do svojih spletni strani. Strokovnjaki EPALE bodo preverili, ali so predlagani viri ustrezni za objavo ali sklicevanje nanje na platformi EPALE (več informacij o tem bomo objavili kmalu).

Koledar EPALE vam zagotavlja tudi priložnost, da objavite svoje projektne konference, tečaje in seminarje ter ustvarite profil za svoj projekt za vso EU. Morda boste želeli obiskati tudi dogodke drugih organizacij, kot priložnost za posredovanje rezultatov vašega projekta drugim. Če želite vključiti dogodek v koledar EPALE, vas prosimo, da preberete informacije na naši posebni spletni strani.