chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

Hoe vind ik een bepaald evenement?

Om een bepaald evenement te vinden, kunt u een geavanceerde zoekopdracht uitvoeren en taal en locatie aan de parameters toevoegen. U kunt uw zoektocht ook vereenvoudigen door de weergave van de evenementen te veranderen. Evenementen kunnen op vijf verschillende manieren worden weergegeven:

  1. Weergave per jaar
  2. Weergave per maand
  3. Weergave per week
  4. Weergave per dag
  5. Lijstweergave

De eerste vier weergaven tonen alleen de titel van het evenement, in de vorm van een koppeling. Wanneer u de cursor over de titel beweegt, verschijnt er een tekstballonnetje met de taal en het land waar het evenement plaatsvindt. De datum en het tijdstip van het evenement worden op het scherm weergegeven samen met de locatie van het evenement (dag van het jaar, maand, week en uur van de dag). Als u klikt op de koppeling in de titel belandt u op de evenementpagina.

De vijfde weergave toont u een lijst met gekoppelde titels van evenementen. De taal en het land van het evenement worden onder elke titel weergegeven. Ook in deze weergave belandt u op de evenementpagina door op de titel te klikken.