chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

Ressource

Preoblikovanje odraslih skozi coaching

Langue: SL
Document available also in: EN

Posté par Simona Kavčič

Coaching je postal splošno sprejeta praksa, ki ljudem pomaga, da naredijo korak naprej in se premaknejo iz točke, kjer so, do točke, kjer bi želeli biti. Zelo priljubljena uporaba coachinga se nanaša tudi na pomoč odraslim, da naredijo spremembe v svojem življenju: v karieri, njihovih osebnih interesih in udejstvovanjih, njihovih duhovnih dimenzijah in na drugih področjih.

Bralcem v publikaciji z naslovom Transforming Adults Through Coaching posamezni avtorji skušajo približati razumevanje področja coachinga odraslih ter pojasniti, kako teorije razvoja in učenja odraslih podpirajo to področje ter uporabe pristopov coachinga skozi različne primere. Coaching združuje strokovnjake, ki ocenjujejo v zadnjih dveh desetletjih vse bolj priljubljen trend, preučujejo nekatere teoretične osnove področja in raziskujejo, kako se coaching odraslih udejanja na delovnem mestu, v izobraževalnih in neprofitnih organizacijah.

To je 148. številka publikacije založbe Jossey Bass iz zbirke New Directions for Adult & Continuing Education, v kateri svoje prispevajo izobraževalci, svetovalci, oblikovalci politik in drugi strokovnjaki na področju izobraževanja odraslih.

Publikacija je na voljo v Knjižnici Andragoškega centra Slovenije (ACS).

/fr/file/1119215080jpg-01119215080.jpg

Auteur(s) de la ressource: 
James P. Pappas, Jerry Jerman, editors
ISBN: 
978-1-119-21508-0
Date de publication:
Mardi, 1 Décembre, 2015
Langue du document
Type de ressource: 
Autre
Pays:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email