Aller au contenu principal
Resource Details
RESSOURCE

Aan de slag met leer- en toetsmateriaal voor volwassenen. Analyse leer- en toetsmaterialen Taal, rekenen en Digitale Vaardigheden voor volwassenen in Nederland

Er wordt uitdrukkelijk geen kwaliteitsoordeel gegeven over het materiaal en beschreven of het goed of slecht is, maar een indeling gemaakt op basis van criteria die van belang zijn voor het gebruik van het materiaal door de volwasseneneducatie in de nieuwe opleidingen Taal en Rekenen 1F en 2F. Uiteindelijk zal een advies worden gegeven over welk materiaal nog ontwikkeld moet worden gebaseerd op de in kaart gebrachte “leemten” in het huidige leer- en toetsmateriaal.

Alvorens de beoordelingscriteria worden toegelicht en uiteindelijk de analyseresultaten in de worden beschreven, zal worden weergegeven hoe deze analyse aansluit bij de al eerder gedane inventarisatie naar leer- en toetsmaterialen en uit welke analysestappen de analyse van leer- en toetsmaterialen bestaat. Ten slotte wordt beschreven wat in de nabije toekomst ontwikkeld zou moeten worden met betrekking tot leer- en toetsmaterialen voor volwassen leerders. In de bijlagen is naast het overzicht van de geraadpleegde experts het totaaloverzicht van de geanalyseerde leer- en toetsmaterialen toegevoegd.

Resource Details
Resource author
Ella Bohnenn et al.
Type de ressource
Ressources éducatives libres
PAYS
Date de publication
Langue du document
Login (0)

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!