chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

Ressource

Демографските въпроси: предизвикателства на днешния, утрешния и следващия ден

Langue: BG

Posté par Zhuliyan GOCHEV

Националното звено за подкрепа на EPALE Ви предоставя достъп до програмата и част от презентациите, представени в рамките на Годишната национална среща, организирана от Министерството на труда и социалната политика. Тази година това ежегодно събитие се проведе в онлайн формат. Темата на срещата беше „Демографски въпроси: предизвикателства на днешния, утрешния и следващия ден“.

Събитието се проведе в началото на м. декември 2020 г.  с участието на широк кръг заинтересовани страни. В срещата участваха представители на Правителството на Република България, партньори от различни институции и организации, както и членове на екипа на Националното звено за подкрепа на Електронната платформа за учене на възрастни в Европа (EPALE).

Форматът на онлайн събитието позволи да бъдат представени актуалните предизвикателства, пред които е изправено изпълнението на демографската политика в общоевропейски и национален контекст. Въз основа на информацията бяха дискутирани и възможните решения, относими към различни аспекти на демографската ситуация в България, както и свързаността на демографската политика с други социални политики, вкл. с политиките в областта на образованието, обучението и ученето.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email