chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

Ressource

Felsőoktatási innovációk a tanulás korában: a digitalizáció, képességfejlesztés és a hálózatosodás kihívásai - MELLearN

Langue: HU

Posté par Balázs Bánk Németh

A MELLearN Egyesület kötetében megjelent elemző tanulmányok részletes képet adnak a felsőoktatási környezetben, vagy éppen, hogy a felsőoktatás részvételével, támogatásával megvalósuló tudástranszferek tartalmi és formai jellemzőiről és ezek gazdasági és társadalmi hasznáról, valamint az egyetemek számára további kutatásokat és fejlesztéseket indukáló releváns perspektívákról. Az olvasó számára a tanulmányok egyúttal azt is jelzik, hogy milyen gazdag a felsőoktatási lifelong learning témájához kapcsolódó kutatások és innovációk sokasága, melyek révén igazolható az egyetemek közötti témaspecifikus kollaborációk ösztönzése, melynek egyszerre van tudományos és szakpolitikai dimenziója. Ezekkel a gondolatokkal köszönti az olvasóklat Dr. habil Németh Balázs, a MELLearN ügyvezető elnöke, a konferencia egyik fő szervezője.

Az EPALE Magyarország részt tudott venni a konferencián, egyfelől egy szekció megszervezésében és ott előadások tartásával, másfelől tájékoztató anyagok segítségével népszerűsítve a platformot.

Auteur(s) de la ressource: 
Szerkesztette: Fodorné Dr. Tóth Krisztina PhD; Felelős szerkesztő és lektor: Dr. habil Németh Balázs PhD
ISBN: 
978-963-429-480-1
Date de publication:
Vendredi, 24 Juillet, 2020
Langue du document
Type de ressource: 
Études et rapports
Pays:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email