chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

Ressource

V junijskih e-Novičkah ACS predstavljamo …

Langue: SL

Posté par Ana Peklenik

Tik pred poletnimi počitnicami prihajajo med vas junijske e-Novičke ACS. Nekoliko se še oziramo na koronačas, večinoma pa predstavljamo tekoče in nastajajoče projekte. Med drugim vabimo k prijavi dogodkov v Nacionalnem mesecu skupnega branja, ki bo letos ena od skupnih akcij Tedna vseživljenjskega učenja – TVU. Izobraževalce odraslih spodbujamo, da vpišite svoje programe izobraževanja in učenja za leto 2020/2021 na portal Kam po znanje. Vabimo k obisku spletna stran Kakovost izobraževanja odraslih, ki je te dni dobila tudi svojo angleško različico. Veseli smo, da se je v zadnjem času povečala uporaba videovodičev, ki smo jih na ACS pripravili v letih 2017 in 2018 ter so na voljo na portalu SSU.

Vas zanima, kaj se dogaja na lokalni ravni? Preglejte rubriki Kotiček je vaš ter Novi koronavirus in mi. 

V najnovejši številki e-Novičk lahko preberete še druge zanimive vsebine, zato izberite sami in delite priljubljene objave na svojih spletnih družbenih omrežjih. 

Poletna številka e-Novičk bo izšla sredi avgusta. Seznanite naše bralce o dogajanju v lokalnem okolju – prispevke in fotografije pošljite najpozneje v sredo, 5. avgusta, na naslov: e-novicke@acs.si.

Ana Peklenik je zaposlena v Promocijskem in informacijskem središču Andragoškega centra Slovenije, kjer se ukvarja predvsem s knjižnično-dokumentacijsko dejavnostjo.

Auteur(s) de la ressource: 
Andragoški center Slovenije
Ana Peklenik (ur.)
Date de publication:
Mardi, 16 Juin, 2020
Langue du document
Type de ressource: 
Autre
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email