chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

Verkko-oppiminen ja digitaaliset taidot

Kirjaudu ja ota kaikki hyöty irti EPALEsta. Kirjautuneena voit kommentoida ja arvostella EPALEn sisältöä sekä käyttää kaikkia foorumin ominaisuuksia.

Hyvät EPALE-kollegat,

Maailman terveysjärjestön (WHO) pandemiaksi julistaman koronaviruksen leviämisen aikana ihmiset kaikkialla maailmassa kohtaavat valtavia haasteita. Koulutussektori on vastannut karanteeneihin äkillisellä siirtymällä verkko-oppimiseen, ja me pyrimme pitämään sinut ajan tasalla uutisista, vinkeistä ja resursseista, jotka mahdollistavat verkko-opimisen pariin pääsyn. 


► Etsitkö tietoa verkko-oppimisesta? Pysy kuulolla mitä EPALEssa tapahtuu!

Digitaaliset taidot tienä aikuisten oppimismahdollisuuksiin

EPALEssa keskitytään huhti-kesäkuun ajan digitaalisiin taitoihin tienä aikuisten oppimismahdollisuuksiin. Moni verkkoalusta tarjoaakin jo oppimismahdollisuuksia ja työkaluja. Tästä huolimatta sekä oppijat että koulutuksen järjestäjät kokevat jatkuvia esteitä niihin pääsemiseksi, johtuen riittämättömistä digitaalisista taidoista. Digitaalisista taidoista on myös tulossa yhä tärkeämpiä keskeisten palvelujen pariin pääsemiseksi hätätilanteiden aikana.


► Kuinka kouluttajat voivat tuottaa tarvittavaa tietoa ja menetelmiä tukeakseen tehokkaasti oppijoita tämän murroksen yli? Jaa tietotaitosi ja näkemyksesi EPALE-yhteisön kanssa!

EPALEn uusinta sisältöä

GET-UP—Paving the way to the Green Economy (EN, DE)

Ympäristön suojelu ja taloudellinen kasvu: luontainen ristiriita?

Cornered by Corona, Turning the Tide (EN, DE, FR)

Mitä mahdollisuuksia virus tarjoaa oppijoille ja koulutuksen järjestäjille?

Education in the Time of …COVID-19 (EN, PL, ES, IT, LV)

Poikkeustilanteessa yksi asia nousee pinnalle: etäoppiminen.

Sustainability through Cross Border Circular Economy (SCRCE) (EN, DE, EL)

Kuinka opettaa aikuisia oppiaineessa, jonka sisältö on epäselvä? Kiertotalous elämäntapana ja tulevaisuutena kaikille.

Learning SDGs from experts: the strategy of the Spotlight platform! (EN, EL, ES)

Euroopan Kestävän kehityksen verkosto on juuri julkaissut verkkoalustan, jolta löytyy sarja haastatteluja lukuisilta asiantuntijoilta kestävästä kehityksestä.

EPALEn minisarja: Aikuinen ja ympäristötietoisuus kohtaavat (EN, FI, SV)

Mistä aikuinen saa kestävän kehityksen oppeja ja kuinka työyhteisöt, organisaatiot ja kokonaiset kaupungit voivat edistää ympäristötietoiseksi tulemista?

Work-based Learning in Europe (EN, DE, HU)

Työpaikalla oppiminen on tullut vuosien varrella yhä tärkeämmäksi esimerkiksi koulutuksesta, joka reagoi joustavasti yhteiskunnallisiin haasteisiin.

Kirjaudu ja ota kaikki hyöty irti EPALEsta. Kirjautuneena voit kommentoida ja arvostella EPALEn sisältöä sekä käyttää kaikkia foorumin ominaisuuksia.