chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

Espace actualités

NVL:n Osaamisen validointi ja arvo - Roadmap 2018 julkaistu suomeksi!

23/01/2020
par Anni Karttunen
Langue: FI

NVL - Aikuisen oppimisen pohjoismaisen verkoston Osaamisen validointi ja arvo – Roadmap 2018 -työkalu validoinnin parissa toimiville tahoille on julkaistu nyt suomeksi. Työkalun avulla voi arvioida eri osa-alueita, jotka liittyvät kiinteästi validointimenettelyihin. Se on tiivis tietopaketti eri osa-alueista, jotka liittyvät kiinteästi validointiin ja se sopii arvioinnin lisäksi myös perehdytystyökaluksi niille, jotka tarvitsevat kokonaisnäkemyksen validoinnista ja muista siihen liittyvistä kokonaisuuksista.

Julkaisun lisäksi käytettävissä on Excel-pohjainen työkalu (ks. linkki yllä), jonka avulla organisaatiosi hahmottaa helposti vahvat ja kehittämistä vaativat osa-alueet.

Tällä hetkellä NVL – Aikuisen oppimisen pohjoismainen verkosto kehittää sähköistä arviointityökalupakkia. Se sisältää Roadmap 2018 työkalun lisäksi validoinnin laatutyökalun sekä itsearviointityökalut validoinnin parissa työskenteleville ohjaajille, arvioijille sekä koordinaattoreille. Sähköinen työkalupakki - Nordic Quality Compass - julkaistaan vuoden 2020 syksyllä.

Kansallinen NVL:n validointiverkosto järjestää lokakuussa 2020 työkaluihin liittyvän workshopin Helsingissä. Tilaisuuden puheenvuorot striimataan, joten mukaan pääsee kauempaakin helposti. NVL ilmoittaa tarkemmin workshopin ajasta ja sisällöstä EPALEn kalenterissa, NVL.org -sivustolla sekä Aili-listalla.

Lisätietoja työkaluista ja syksyn NVL-workshopista voi tiedustella Anni Karttuselta (anni@globedu.fi).

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn