chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

Ressource

Letošnja prva izdaja e-Novičk ACS

Langue: SL

Posté par Ana Peklenik

V začetku leta smo pripravili pregled dogajanja v izobraževanju odraslih v Sloveniji in mednarodnem okolju ter ga zbrali v novi izdaji e-Novičk ACS.

Nekoliko se še oziramo nazaj k obletnicam: leto 2019 ni bilo le v znamenju 60-letnic večine ljudskih univerz v Sloveniji, ampak tudi 25-letnice programa PUM-O. Preberite tudi zanimive reportaže s študijskih obiskov kolegov iz BiH, Hrvaške in Slovaške, ki smo jih gostili novembra in decembra. Pred zaključkom leta smo na Brdu pri Lukovici Tednu vseživljenjskega učenja risali nove poti. Vas zanima, kakšne?

To je le nekaj poudarkov iz zadnje številke. Celotno številko najdete na spletni strani e-glasila

Bi želeli v prihodnjih e-Novičkah ACS objaviti novico, reportažo, zanimivost v rubriki Kotiček je vaš? Sporočite nam, pošljite nam prispevek na naslov e-novicke@acs.si najpozneje v sredo, 5. februarja. Da bo lažje pisati, smo pripravili nove usmeritve.

Prijetno branje!

Ana Peklenik je zaposlena v Promocijskem in informacijskem središču Andragoškega centra Slovenije, kjer se ukvarja predvsem s knjižnično-dokumentacijsko dejavnostjo.

Auteur(s) de la ressource: 
Andragoški center Slovenije
Date de publication:
Mercredi, 15 Janvier, 2020
Langue du document
Type de ressource: 
Autre
Pays:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn