chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

Ressource

Brošura Usposabljanje in spopolnjevanje izobraževalcev odraslih na Andragoškem centru Slovenije

Langue: SL
Document available also in: EN

Posté par Ajda Turk

Andragoški center Slovenije (ACS) je izdal informativno-promocijsko brošuro o izobraževalni dejavnosti ACS. V knjižici je na kratko predstavljeno usposabljanje in spopolnjevanje izobraževalcev odraslih na ACS ter kompetenčna zasnova usposabljanja in spopolnjevanja izobraževalcev odraslih. Publikacija je na voljo v slovenskem in angleškem jeziku.

Brošura predstavlja:

  • namen dejavnosti, vrste usposabljanja in spopolnjevanja, spletno programoteko, možnost priznavanja že pridobljenega znanja, knjižno polico s strokovno literaturo v podporo usposabljanju in spopolnjevanju;
  • informacije o tem, kaj zajema kompetenčna zasnova, kako so v kompetenčni zasnovi opredeljene zmožnosti, predstavljenih pa je tudi vseh osem vlog izobraževalcev odraslih, za katere so doslej pripravili opise del in zmožnosti ter spletna mesta, kjer si zainteresirani lahko te opise ogledajo na spletu.

Knjižico o izobraževalni dejavnosti so na ACS pripravili, oblikovali in natisnili s pomočjo sredstev mednarodnega projekta SHAPE (Shared expertise in provision of adult education in 5 European countries).

Publikacija je v obeh jezikih objavljena tudi na Knjižni polici izobraževalne dejavnosti ACS.

 

Vir: ACS, 8. 10. 2015

/fr/file/acspublikacija-1jpgacs_publikacija-1.jpg

Auteur(s) de la ressource: 
dr. Tanja Možina, Jasmina Orešnik Cunja, Aleksandra Radojc
Date de publication:
Mardi, 6 Octobre, 2015
Langue du document
Type de ressource: 
Études et rapports
Pays:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email