chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

Ressource

Film o dobitnicima Priznanja za doprinos razvoju obrazovanja odraslih za 2019.

Langue: HR

Posté par Martina Pervan

Budući da je u središtu kampanje Tjedan cjeloživotnog učenja pojedinac, odnosno osoba koju želimo motivirati da obrazovanjem promijeni svoj život i unaprijedi svoje životne okolnosti, najvažniji partneri na tom putu ipak su andragoški stručnjaci, profesionalci u području obrazovanja odraslih koji svojim stručnim radom omogućuju da cjeloživotno učenje i obrazovanje postanu stvarnost.

Stoga je Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja 2017. počela praksu dodjele Priznanja za doprinos razvoju obrazovanja odraslih kojima se želi istaknuti, promovirati i odati priznanje pojedincima koji su, baveći se tim područjem aktivno više od četrdeset godina, svojim radom i djelovanjem zadužili obrazovanje odraslih u Republici Hrvatskoj na stručnoj i znanstvenoj razini. Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih ove godine treći put zaredom dodjeljuje Priznanja za doprinos razvoju obrazovanja odraslih. Priznanja su dodijeljena na svečanome otvorenju 13. Tjedna cjeloživotnog učenja 30. rujna 2019. u Varaždinu.

Dobitnici Priznanja za doprinos razvoju obrazovanja odraslih za 2019. godinu jesu: dr. sc. Tihomir Žiljak, za znanstveni doprinos razvoju obrazovanja odraslih, Verica Rosić, za doprinos razvoju prakse obrazovanja odraslih i Jakov Bevanda, prof., za doprinos razvoju prakse obrazovanja odraslih.

Auteur(s) de la ressource: 
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih
Date de publication:
Mardi, 17 Décembre, 2019
Langue du document
Type de ressource: 
Ressources éducatives libres
Pays:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn