chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

 
 

Ressource

Анализ на резултатите от анкетно проучване на уменията, необходими за успешна реализация на пазара на труда

Langue: BG

Posté par Iliana Taneva

Настоящият доклад е изготвен в изпълнение на Проект No 592041-EPP-1-2017 -I-BGEPPKA3-AL-AGENDA “Националните координатори в изпълнение на Европейската програма за учене на възрастни”.
В него са представени резултатите от проучване на уменията, необходими за успешна реализация на пазара на труда, проведено сред работодатели и безработни лица в периода септември-октомври 2018 г.
Проучването е част от национален консултативен процес със заинтересовани страни за подготовка на документ с пътища и мерки за подобряване на уменията на възрастните.
Констатациите в доклада се използват при разработването на Консултативен документ, в изпълнение на Националната стратегия за учене на възрастни и в съответствие с Препоръката на Съвета от 19 декемвери 2016 г. относно повишаване на уменията: нови възможности за възрастните.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn