chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

Espace actualités

Održan krugli sto „Unapređenje saradnje obrazovanja odraslih i privrede" u Bijeljini

07/11/2019
par Maja Antic
Langue: HR

30. oktobra 2019. godine u Bijeljini, Zavod za obrazovanje odraslih je u saradnji sa DVV Kancelarijom u Bosni i Hercegovini, organizovao okrugli sto pod nazivom „Unapređenje saradnje obrazovanja odraslih i privrede". Nakon održanog okruglog stola u junu mjesecu ove godine, ovo je drugi po redu susret privrednika i organizatora obrazovanja odraslih koji se održavaju u cilju unapređenja saradnje i razmjene iskustva privrednika i organizatora obrazovanja odraslih.

Na okruglom stolu su učestvovali i predstavnici gradske uprave Bijeljine, Privrednog savjeta, Područna privredna komora Bijeljina, Odjeljenja za privredu, predstavnik Zavoda za zapošljavanje filijala Bijeljina, predstavnik Zanatsko privrednog udruženja i značajan broj privrednika i organizatora obrazovanja. Sastanak je završen uz zajedničku konstataciju da su ovakvi sastanci korisni za sve učesnike jer su predstavnici zavoda, gradske uprave, institucija i udruženja u prilici da se u direktnom obraćanju međusobno povežu i informišu o mogućim unapređenjima i poboljšanjima u ovoj oblasti u Republici Srpskoj.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn