chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

Ressource

Vapaa, vallaton ja vangittu sivistystyö -pamfletti

Langue: FI

Posté par Reeta KNUUTI

Suomalaisen Sivistystyön Vapaus ja Vastuu -tutkimuksen yhteistyöohjelman ensimmäinen julkaisu ”Vapaa, vallaton ja vangittu sivistystyö” -pamfletti julkaistiin helmikuussa 2015.

Pamfletti ja sen 11 kirjoitusta kokoavat yhteen Sivistystyön Vapaus ja Vastuu -ohjelman teemoja sen ensimmäisen ohjelmakauden 2011–2014 päätyttyä.  Julkaisu käsittelee tämän hetkistä suomalaisen vapaan sivistystyön tilaa ja tulevaisuutta. Artikkeleiden keskeisinä teemoina on pohdinta sivistystyön paikasta kapitalistisessa ajassa sekä ajatus vapaudesta sivistyksen edellytyksenä. 

Sivistystyön Vapaus ja Vastuu on vuonna 2011 käynnistetty tutkimuksen yhteistyöohjelma, jonka tavoitteena on suomalaisen vapaan sivistystyön tutkimuksen vahvistaminen ja kokoaminen sekä alan toimijoiden vuorovaikutuksen vahvistaminen. Tutkimusverkostoon kuuluvat Itä-Suomen ja Tampereen yliopistot sekä Åbo Akademi.

Auteur(s) de la ressource: 
Jenni Pätäri, Annika Turunen ja Ari Sivenius (toim.)
ISBN: 
978-952-5349-25-2
Date de publication:
Mardi, 24 Février, 2015
Langue du document
Type de ressource: 
Articles
Pays:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email