chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

Ressource

Cedefop muistio: Encouraging adult learning

Langue: FI

Posté par Reeta KNUUTI

Vaikka aikuiskoulutuksen tilanne onkin parantunut, sen pitäisi silti olla entistä houkuttelevampaa, osallistavampaa, helpommin saatavaa ja joustavampaa. Bruggen julkilausumassa, joka on osa Euroopan unionin (EU) ammatillista koulutusta koskevan politiikan viitekehystä, määriteltiin visio, jonka mukaisesti ammatillisesta koulutuksesta, aikuiskoulutuksen tärkeästä osasta, on tehtävä entistä houkuttelevampaa, osallistavampaa, helpommin saatavaa ja joustavampaa.

Euroopan komissio, jäsenvaltiot ja työmarkkinaosapuolet tukivat joulukuussa 2010 hyväksytyn julkilausuman visiota kesäkuussa 2015 järjestetyn Riian kokouksen päätelmissä. Mitkä ovat aikuisopiskelun trendit ja miten voimme tehdä Bruggen visiosta totta? Cedofopin huomioita aikuiskoulutuksesta. Muistio on englanninkielinen.

 

 

 

Auteur(s) de la ressource: 
Cedefop
ISBN: 
978-92-896-1762-8
Date de publication:
Mercredi, 5 août, 2015
Langue du document
Type de ressource: 
Études et rapports
Pays:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email