chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

 
 

Hvordan øger man sårbare gruppers deltagelse i voksenlæring?

Få mest muligt ud af EPALE ved at logge ind. Når du logger ind, får du mulighed for at vurdere og kommentere på indhold, og du får adgang til alle platformens funktioner.

Kære EPALE kolleger,

I august og september havde EPALE et tematisk fokus på betydningen af voksenlæring i den sociale inklusion af sårbare grupper. Gennem de to måneder offentliggjorde EPALEs nationale teams og brugerne en række inspirerende casestudier, artikler, rapporter og andre ressourcer om emnet. Besøg vores tematiske side om social inklusion for at læse mere (Indholdet på siden varierer ift. den valgte sprogversion).

Vi er glade for at kunne fortælle, at EPALEs årlige pan-europæiske konference finder sted den 1. og 2. oktober i Warszawa, Polen. Vi forventer, at konferencen vil samle mere end 250 nationale regeringsrepræsentanter, EPALE brugere, europæiske interessenter og repræsentanter fra EU-Kommissionen.

Se konferencen live her

Glem ikke at besøge EPALE jævnligt for at se det nye indhold! Vores tematiske fokus fra oktober til december vil være voksenlæring på arbejdspladsen.

Husk også at tilmelde dig EPALE Danmarks konference "Livslang læring - i et arbejdsmarkedsperspektiv", der finder sted 8. oktober i DGI-Byen i København. Se programmet og tilmeld dig her.

 

Fortæl os, hvad du synes

Vi værdsætter den feedback, som vi får fra EPALE fællesskabet. Vi vil være glade, hvis du vil bruge nogle få minutter på at udfylde vores årlige bruger-undersøgelse - det vil hjælpe os med at forbedre EPALE!

Udfyld EPALE brugerundersøgelsen her

 

#EPALEandMe

EPALE inviterer dig hermed til at deltage i #EPALEandMe konkurrencen - en foto-konkurrence, der handler om, hvordan EPALE bidrager positivt til at understøtte arbejdet for professionelle i den europæiske voksensektor. De 10 bedste billeder udvælges af en jury, og vinderne vil modtage et Fujifilm Instax kamera! Læs mere her.

 

De seneste blogposter

How do young adults navigate through life? (EN)

Læs om, hvordan ENLIVEN-projektet adresserede nogle af udfordringerne, som unge voksne møder, når de forsøger at integrere sig i voksenlivet.

Rely on voluntary actions to increase participation of vulnerable groups? (EN)

Simon Broek afliver nogle af myterne om sårbare socialgrupper og taler om arbejdsgivernes rolle i opkvalificering af lavt-uddannede voksne.

 

Nyheder fra Europa

September var en travl måned i den europæiske voksenlæringssektor:

 

Få mest muligt ud af EPALE ved at logge på platformen. Det vil gøre det muligt for dig at vurdere og kommentere på indhold, og det vil give dig adgang til alle platformens funktioner.

Étiquettes: