chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

 
 

Ressource

Værktøjskasse for undervisere – inddragelse af frivillige i sprogtilegnelsen

Langue: DA

Posté par Thomas Brandstrup

Erasmus+-projektet "Volunteers in Language Learning for Refugees project (ViLL)" samler, udvikler og deler god praksis omkring inddragelse af frivillige i sprogindlæring. Fokus er på, hvordan frivillige kan bidrage til den formelle undervisning planlagt og udført af sprogunderviseren. Projektet er nu klar med den danske version af ”Værktøjskasse for undervisere – inddragelse af frivillige i sprogtilegnelsen” med bl.a.:

  • 34 aktiviteter til inddragelse af frivillige i undervisningen kategoriseret i niveau, sproglig disciplin og tidsforbrug
  • Praktisk guide til introduktion af den frivillige – roller, metoder, sprogniveauer, autentisk tale og fejlretning
  • Rekruttering af frivillige – hvor og hvordan

Download værktøjskassen på https://www.altomintegration.dk/materialer/frivillig-i-sprogindlaering/, der er din indgang til Dansk Flygtningehjælps viden om sprog og integration.

 

Materialet er udviklet af Lærdansk og partnere fra Østrig, Tyskland, England og Belgien. Læs mere om projekt og partnere på projektets hjemmeside http://volunteersinlanguagelearning.eu/.

Auteur(s) de la ressource: 
Erasmus+-projektet: Volunteers in Language Learning for Refugees project (ViLL)
Date de publication:
Lundi, 23 Septembre, 2019
Type de ressource: 
Ressources éducatives libres
Pays:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn