Aller au contenu principal
News
Actualités

Uddannelse for en bæredygtig fremtid - portal og eksempler

Fra VUC Videnscenters nyhedsbrev - https://vuc.dk/vuc-videnscenter/

VUC Videnscenter er i gang med at etablere en portal med relevant viden om hvordan vi i VUC-sektoren kan sætte FN’s verdensmål på dagsorden og arbejde med uddannelse for en bæredygtig fremtid. Det primære formål med websitet er videndeling i sektoren, og sekundært at vise omverden at VUC-sektoren også arbejder på at tænke verdensmålene ind i visioner, strategier og praksisser på vores skoler.  I vil her kunne hente god inspiration til jeres videre arbejde med uddannelse for en bæredygtig fremtid. Portalen bliver offentliggjort i efteråret 2019, og vil være på VUC Videnscenters website på www.vuc.dk.

Portalen vil også indeholde gode eksempler på hvordan skoler og uddannelser arbejder med FN’s verdensmål – i og udenfor VUC. Her har VUC Videnscenter brug for viden fra jer! Skriv eller ring derfor endelig til specialkonsulent i VUC Videnscenter, Susanne Murning, på smu@vuc.dk eller tlf. 53544364 og fortæl hvordan I arbejder med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling på jeres skole. Så vil VUC Videnscenter sørger for at de gode erfaringer bliver delt i sektoren, og at der altid er god inspiration at hente på portalen. Skriv endelig også hvis I har forslag til indhold, noget I savner, ris og ros til portalen.

Login (0)

Vous souhaitez écrire un article?

N'hésitez pas à le faire!

Cliquez sur le lien ci-dessous et publiez un nouvel article!

Dernières discussions

Discussion EPALE : les compétences numériques comme moyen d'accéder aux opportunités de formation tout au long de la vie

Dans le cadre de notre focus sur les compétences numériques comme moyen d'accéder aux opportunités de formation, EPALE organise une discussion en ligne le 27 mai 2020.

Plus