chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

 
 

Espace actualités

Uddannelse for en bæredygtig fremtid - portal og eksempler

17/09/2019
Langue: DA

Fra VUC Videnscenters nyhedsbrev - https://vuc.dk/vuc-videnscenter/

VUC Videnscenter er i gang med at etablere en portal med relevant viden om hvordan vi i VUC-sektoren kan sætte FN’s verdensmål på dagsorden og arbejde med uddannelse for en bæredygtig fremtid. Det primære formål med websitet er videndeling i sektoren, og sekundært at vise omverden at VUC-sektoren også arbejder på at tænke verdensmålene ind i visioner, strategier og praksisser på vores skoler.  I vil her kunne hente god inspiration til jeres videre arbejde med uddannelse for en bæredygtig fremtid. Portalen bliver offentliggjort i efteråret 2019, og vil være på VUC Videnscenters website på www.vuc.dk.

Portalen vil også indeholde gode eksempler på hvordan skoler og uddannelser arbejder med FN’s verdensmål – i og udenfor VUC. Her har VUC Videnscenter brug for viden fra jer! Skriv eller ring derfor endelig til specialkonsulent i VUC Videnscenter, Susanne Murning, på smu@vuc.dk eller tlf. 53544364 og fortæl hvordan I arbejder med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling på jeres skole. Så vil VUC Videnscenter sørger for at de gode erfaringer bliver delt i sektoren, og at der altid er god inspiration at hente på portalen. Skriv endelig også hvis I har forslag til indhold, noget I savner, ris og ros til portalen.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn