chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

 
 

Miben különbözik az EPALE az eTwinningtől?

Az eTwinning egy olyan virtuális találkozóhely, amely elősegíti az iskolák, tanárok és diákok közötti együttműködést, valamint eseményeket szervez a tanárok szakmai fejlődése érdekében. Az EPALE célja, hogy egy internetes közösséget hozzon létre a felnőttkori tanulási ágazat és a felnőttoktatással foglalkozó szakemberek részére.

Az EPALE a páneurópai naptár segítségével információkkal szolgál azon kurzusokról és eseményekről, amelyek számot tarthatnak a felnőttkori tanulással foglalkozó szakemberek figyelmére. Az EPALE platform hasznos oktatási források, hírek, események és hálózatépítési eszközök széles körét fogja össze a szakértők által azonosított és a legfontosabb nyelvekre lefordított, kimagasló minőségű tartalom révén.

Jelenleg nem tervezzük, hogy a naptár az eTwinninghez hasonlóan általános és középiskolai tanárok részére szervezett eseményeket is tartalmazzon, mivel az EPALE a felnőttkori tanulásban érintettekre összpontosít. Fontos megemlíteni, hogy az eTwinningtől eltérően az EPALE nem ad lehetőséget osztályközösségek összekapcsolására, mivel az általános és középiskolai oktatástól eltérően e közösségek ugyanilyen formában nem léteznek a felnőttoktatásban.