chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

 
 

Espace actualités

Élményalapú tanulás

17/05/2019
Langue: HU

Hogyan használhatóak a gyakorlatban az oktatás, a képzés és az ifjúsági munka során az Erasmus+ projektek eredményei? Milyen pedagógiai, módszertani újítások tehetik sikeresebbé az oktatás-képzés és ifjúság területén működő intézményeket? Hogyan fejleszthetjük az Erasmus+ program révén szervezetünk/intézményünk munkatársainak tudását, oktatási módszereit?

A konferencia fókuszában az élményalapú tanulás, illetve azok az Erasmus+ projektek állnak, amelyek innovatív módszerekkel tettek és tesznek:

  • a magas színvonalú, interaktív, valódi tanulást támogató oktatás támogatásáért,
  • az inkluzív oktatási szemlélet megerősítéséért és az esélyegyenlőség növeléséért,
  • a pedagógiai, módszertani megújulásért, a tanárok tudásának és készségeinek fejlesztéséért,
  • valamint a szektorok közti együttműködések elősegítéséért.

Az Erasmus+ Nívódíjak ünnepélyes átadását követően a díjjal jutalmazott intézmények / szervezetek a szakmai közönséggel is megosztják tapasztalataikat.

A felnőtt tanulás képviselői külön szekciót kapnak, ahol kiemelkedő projektek megvalósításával kapcsolatos tapasztalataikat osztják meg, külön hangsúlyt helyezve az egyéni és a szervezeti fejlődésre, valamint az élményalapú tanulásra.

A rendezvényre várjuk a köznevelés, szakképzés, felnőtt tanulás, felsőoktatás és az ifjúsági munka területén aktív intézmények és szervezetek vezetőit, oktatóit, munkatársait, valamint szakmai szervezetek, fórumok képviselőit, az érintett szektorokért felelős döntéshozókat és szakértőket.

A szakmai konferencián való részvétel díjtalan, de a programra kizárólag az előre regisztrált és visszaigazolt résztvevőket tudjuk fogadni!

Program és regisztráció: https://tka.hu/rendezveny/11648/elmenyalapu-tanulas

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn