chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

Calendrier

Online konferencija EPALE 2020 - EPALE Community Conference

Posté par Daria Mrsic Il y a 1 mois 2 semaines

Mardi 6 Octobre 2020 - Jeudi 8 Octobre 2020

U periodu od 6. do 8. oktobra 2020. godine EPALE platforma će biti domaćin Online konferencije EPALE Community Conference: Shaping the future of Adult Learning in Europe koja će biti otvorena za cijelokupnu zajednicu stručnjaka za obrazovanje odraslih iz cijele Europe.

Cilj događaja je ojačati saradnju i razmjenu znanja među akterima u oblasti obrazovanja odraslih; povezivanje stručnjaka, trenera, nastavnika, svih pružalaca usluga obrazovanja odraslih i donosilaca obrazovnih politikaNa ovaj način se pruža pomoć u kreiranju politika obrazovanja odraslih u Evropi u okolnostima koje je izazvao koronavirus.

Konferencija će biti fokusirana na ključne prioritete u obrazovanju odraslih kao što su digitalno učenje, cjeloživotno usavršavanje i socijalna uključenost. Najavljena je zanimljiva kombinacija prezentacija, panel diskusija i interaktivnih radionica za informisanje polaznika i podsticanje novih ideja.

Pozivamo sve stručnjake iz oblasti obrazovanja odrasih da se uključe i učestvuju u ovoj trodnevnoj online konferenciji putem platforme EPALE ili putem EPALE Facebooka.

 

Sve detalje o ovoj konferenciji možete pročitati na linku: https://epale.ec.europa.eu/en/blog/epale-community-conference.

 

 

Langue principale:
Type d'évènement: 
Conférence
Frais de participation: 
Non
Évènement en ligne: 
Oui
Organisé par: 
EPALE
Type d'organisateur: 
Autre événement
Coordonnées : 
Helpdesk EPALE: helpdesk@epale-support.eu
Groupe cible: 
Professeurs, étudiants, chercheurs dans le domaine de l’andragogie
Réseaux et organisations de formation des adultes
Projets et partenariats
Décideurs
Objectifs visés: 
Cilj događaja je ojačati saradnju i razmjenu znanja među akterima u oblasti obrazovanja odraslih; povezivanje stručnjaka, trenera, nastavnika, svih pružaoca usluga obrazovanja odraslih i kreatora obrazovnih politika kako bi se pružila pomoć u oblikovanju budućnosti obrazovanja odraslih u Evropi u nesigurnim godinama koje su ispred nas.
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email