chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

Calendrier

God praksis-seminar: Studieaktivitet, læringsmiljø og gennemførelse

Posté par Emil Thirup-Sorknæs Il y a 5 mois 1 semaine

Jeudi 31 Octobre 2019
Odense
,

VUC Videnscenter inviterer igen VUC’erne til et seminar for at dele god praksis og erfaringer med hinanden om specifikke, aktuelle temaer. I blandt os er der en guldgrube af ideer, viden og erfaringer, som vi kan inspirere hinanden med. Her kan vi få målrettet og VUC-specifik viden ved blot at mødes og tale sammen. Seminarets fokus er derfor oplæg fra VUC-sektoren og samtale mellem deltagerne.

Dette seminars fokus kalder dog på, at vi gør en undtagelse: Vi har inviteret Kristina Mariager-Anderson, lektor på DPU, til at komme og fortælle om resultater fra forskningsprojektet ’At blive på sporet: Nye perspektiver og bæredygtige løsninger på uddannelsesfrafald for unge voksne’. Flere VUC’er deltager i projektet, herunder VUC Lyngby, som vil fortælle om deres arbejde i projektet. Kom også og hør vinderne af VUC uddannelsesprisen 2019 fortælle om deres indsatser for øget fremmøde og faglige fællesskaber i tæt samarbejde mellem undervisere og vejledere på to hf-pakker. Endelig vil Susanne Murning dele ud af elevperspektiver, analyser og opmærksomhedspunkter fra sin forskning hos Center for Ungdomsforskning. Vi giver god tid til spørgsmål, samtaler og refleksioner over hvordan vi som skole, ledere og undervisere kan bidrage med skabelsen af gode læringsmiljøer, øget studieaktivitet og gennemførelse.

Langue principale:
Frais de participation: 
Oui
Date limite d'inscription: 
22/10/2019
Évènement en ligne: 
Non
Organisé par: 
Danske HF & VUC +45 33323200 vuc@vuc.dk
Type d'organisateur: 
Autre événement
Coordonnées : 
Danske HF & VUC +45 33323200 vuc@vuc.dk
Groupe cible: 
Professeurs, étudiants, chercheurs dans le domaine de l’andragogie
Thème couvert:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn