chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

 
 

Calendrier

DOF's inspirationsdag for skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrative medarbejdere

Posté par Emil Thirup-Sorknæs Il y a 1 mois 2 semaines

Samedi 30 Novembre 2019
Odense
,

Styrk din aftenskole og udvid dit aftenskolenetværk!

DOF inviterer til en indholdsrig dag, hvor der er mulighed for at høre oplæg, deltage i forskellige inspirationsmoduler – og ikke mindst møde andre DOF´ere og DOF´s sekretariat.

Vi samles alle i starten og bliver varmet godt op af Anja Klemp Vilgaard, der indleder dagen med at fortælle om branding. Hvad er det egentlig, og hvad kan en god kernefortælling betyde for dit brand: 
”I en digitaliseret tidslader, hvor vi alle er omgivet af stigende mængder indformation er fortællinger blevet vigtigere end nogen sinde før. Det er blevet vigtigere at kunne skære igennem og fænge hurtigere - at kunne sælge sig selv, sine varer, sine ydelser og sin ekspertise mere effektivt.”

Derefter har du mulighed for at deltage i 3 forskellige inspirationsmoduler efter eget valg - herunder også en workshop med Anja, så du kan få helt konkrete storytelling-redskaber med hjem.
 

Læs mere om arrangementet, se hele programmet og meld dig til her: https://www.danskoplysning.dk/medlemsservice/kurser-i-dof/?classId=49dd235d-356c-4c42-9a56-aaa8009785aa&utm_source=DOF+Medlemsnyt&utm_campaign=50df00dbcf-Medlemsnyt_26_09_2019&utm_medium=email&utm_term=0_149f0480fd-50df00dbcf-522728773&ct=t(Medlemsnyt_26_09_2019)

 

Langue principale:
Type d'évènement: 
Séminaire de perfectionnement professionnel
Frais de participation: 
Oui
Date limite d'inscription: 
01/11/2019
Évènement en ligne: 
Non
Organisé par: 
Dansk Oplysnings Forbund
Type d'organisateur: 
Autre événement
Groupe cible: 
Professeurs, étudiants, chercheurs dans le domaine de l’andragogie
Réseaux et organisations de formation des adultes
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn