chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

Calendrier

5. znanstvena konferenca “Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju”

Posté par Maruša Mohorič Il y a 3 mois 4 jours

Mercredi 9 Septembre 2020 - Jeudi 10 Septembre 2020
Ljubljana
,

Letošnja, že 5. znanstvena konferenca »Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju«, nosi podnaslov »Medsebojni vpliv raziskovanja in prakse«. Konferenca bo potekala v 9. in 10. septembra 2020, v prostorih Znanstveno raziskovalnega centra SAZU (Novi trg 2, Ljubljana).

Dogodek bo potekal v soorganizaciji PI (Pedagoškega inštituta), CMEPIUS-a (Centra RS za mobilnost in evropske programe izobraževanja in uspsabljanja) ter SLODRE (slovenskega društva raziskovalcev na področju edukacije).

 

Osnovni cilj nacionalne znanstvene konference je diseminacija rezultatov raziskav ter izmenjava izkušenj, identifikacija ključnih problemov, izzivov in ovir v vzgoji in izobraževanju ter spodbujanje in razvoj raziskovanja nasploh. Letošnja konferenca ima kot svoj cilj izpostaviti tudi medsebojni vpliv raziskovanja in prakse, pri čemer pa, seveda, ostaja odprta za vse druge pristope in usmeritve.

Na konferenci bosta kot vabljena predavatelja sodelovala dr. Sonja Rutar, iz Univerze na Primorskem, ter mag. Ivan Lorenčič, ravnatelj mariborske II. gimnazije.

 

 

Tudi letošnji program – oba dneva – bo razdeljen v dva sklopa: znanstveni sklop (kjer bo čas za predstavitev prispevka 20 minut + 10 minut za diskusijo) in strokovni sklop (kjer bo čas za predstavitev prispevka 15 minut + 5 minut za diskusijo). Vse prijaviteljice in prijavitelje (še posebej v sklopu strokovnih prispevkov) prosimo, da izkoristijo ves za prispevek predvideni čas.

Kotizacija za udeležbo na konferenci, ki vključuje kosilo, kavo in prigrizke med odmori, knjižico povzetkov in zbornik prispevkov z lanskoletne konference, je:

  • 40 EUR za enodnevno udeležbo (cena s popustom za študente, upokojence in brezposelne je 30 EUR) in
  • 70 EUR za dvodnevno udeležbo (cena s popustom za študente, upokojence in brezposelne je 50 EUR).

 

Prijave povzetkov so zaključene, povzetki pa so trenutno v recenzentskem posropku. Predloge prispevkov bo pregledal programski odbor konference. Informacijo o potrditvi prispevka na 5. nacionalni konferenci ‘Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju’ boste prejeli do 6. julija 2020. Objavljen bo tudi zbornik recenziranih prispevkov, ki bo izšel v Digitalni knjižnici Pedagoškega inštituta.

Več informacij o konferenci vam bo z veseljem posredovala Ana Mlekuž preko elektronskega naslova ana.mlekuz@pei.si.

 

 

VIR: spletna stran konference

 

 

 

Langue principale:
Frais de participation: 
Oui
Évènement en ligne: 
Non
Organisé par: 
PI, CMEPIUS, SLODRE
Type d'organisateur: 
Autre événement
Coordonnées : 
Ana Mlekuž; ana.mlekuz@pei.si
Groupe cible: 
Professeurs, étudiants, chercheurs dans le domaine de l’andragogie
Réseaux et organisations de formation des adultes
Projets et partenariats
Décideurs
Professionnels des médias
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email