chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Aikuiskoulutuksen eurooppalainen foorumi

Uutishuone

Spletni tečaj: učimo z moodlom

20/12/2016
, Maruša Mohorič
Kieli: SL

 

Odprte so prijave na brezplačni spletni tečaj Teaching with moodle, ki se prične 2. januarja 2017 in traja 4 tedne. Tečaj, ki bo potekal v angleškem jeziku, je namenjen predvsem začetnikom v moodlu, ki bi radi platformo uporabljali za poučevanje, pa naj bo to v šoli, na univerzi, v podjetju ali za zasebne interese.

Tečaj pokrije osnove odprtokodne platforme Moodle, vsebina je predstavljena strukturirano in razumljivo. Vsak teden bodo omogočena srečanja na daljavo, na podlagi aktivnosti pa bodo udeleženci lahko ustvarjali svojo spletno učilnico. Vanjo bodo lahko vključili orodja za ocenjevanje, razne aktivnosti, slovarje, roke ipd.

Znotraj tečaja so zastavljeni roki, ki so pogoj za uspešno opravljen tečaj in pridobitev certifikata. Sama vsebina pa bo na voljo do konca marca, za tiste, ki certifikata ne potrebujejo, a bi se vseeno radi naučili osnov moodla.

Več o orodju moodle si lahko preberete na spletni strani: learn.moodle.net.

Vir novice: spletna stan Zavoda RS za šolstvo

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn