chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Aikuiskoulutuksen eurooppalainen foorumi

Uutishuone

EPALE DELAVNICA: UPORABA DRUŽBENIH OMREŽIJ IN ANIMACIJA SPLETNIH SKUPNOSTI

16/11/2016
, Maruša Mohorič
Kieli: SL

Vabimo vas, da se nam pridružite na EPALE DELAVNICI UPORABE DRUŽBENIH OMREŽIJ IN ANIMACIJE SPLETNIH SKUPNOSTI, kjer se bomo naučili osnovnih zakonitosti uporabe, objavljanja in pojavljanja na spletnih družbenih omrežjih. Bi radi vašo organizacijo ali aktivnosti, ki jih izvajate, predstavili širši spletni skupnosti? Katero družbeno omrežje je za to najbolj primerno? Kako doseči vaše ciljne skupine in kateri je najboljši način za animiranje spletnih skupnosti? Kaj pa drobni triki in namigi? Na vsa ta vprašanja vam bomo skušali odgovoriti v okviru tokratne EPALE delavnice.

/fi/file/epaledelavnicauporabadruzbenihomrezijinanimacijaspletnihskupnostipngepale_delavnica_uporaba_druzbenih_omrezij_in_animacija_spletnih_skupnosti.png

 

Delavnica bo potekala v sredo, 30. 11. 2016 od 9. do 16.ure, v veliki učilnici, ki se nahaja v 1. nadstropju Ljudske univerze Ajdovščina.

V svet spletnih družbenih omrežij vas bo popeljal Simon Dražič, profesor matematike in računalništva, ki se v zadnjih letih ukvarja predvsem z uvajanjem informacijsko-komunikacijske tehnologije v izobraževanje. Je avtor in izvajalec različnih delavnic o uporabi sodobnih učnih okolij in pristopov, ki so osredotočeni na učečega se posameznika. Kot svetovalec in izvajalec sodeluje z različnimi institucijami (Univerza na Primorskem, Zavod RS za šolstvo), sicer pa je Primorec, ki ljubi sneg. V okviru delavnice pa vam bom Maruša Bajt, koordinatorica EPALE predstavila tudi spletno platformo za izobraževanje odraslih. Izobraževalci odraslih, jo že poznate in uporabljate? Na njej vsak dan najdete nekaj novega in aktualnega za področje vašega dela!

Na delavnico se lahko prijavite preko spletnega obrazca, ki ga najdete na tej povezavi. Prijave sprejemamo do petka, 25. novembra 2016. Število prostih mest je omejeno, zato vas vabimo, da pohitite s prijavami. Zaželeno je, da na delavnico prinesete svoj prenosni računalnik, saj boste tako lažje sledili predstavljeni vsebini. Udeležba na delavnici je brezplačna!

Veselimo se srečanja z vami!

/fi/file/cmepiuslogosljpgcmepius_logo_sl.jpg

 

/fi/file/avatarsepalesi0png-0avatars_epale_si_0.png

 

/fi/file/logotiperasmuseu0jpglogotip_erasmuseu_0.jpg

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email