chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Aikuiskoulutuksen eurooppalainen foorumi

Uutishuone

Nov promocijski video platforme EPALE

20/10/2016
, Maruša Mohorič
Kieli: SL
Document available also in: EN

Nacionalna podporna služba EPALE Slovenija je posnela nov promocijski video, ki strokovnjake s področja izobraževanja odraslih vabi k sodelovanju na platformi EPALE.

V videu poleg Tomaža, ki povezuje posamezne prispevke, sodeluje še 7 posameznikov. Trije od njih so izobraževalci odraslih, štirje pa so udeleženci različnih programov izobraževanja odraslih.

V videu svojo izkušnjo izobraževanja delita Andrej Trojar, udeleženec dialoškega coachinga in Kaja Kosec, coach in vodja izobraževanj v zavodu Za dialog, kjer v sklopu različnih izobraževalnih programov usposabljajo za krepostno voditeljstvo in poslovni dialog. Irma Pureber je udeleženka programov izobraževanja odraslih in stranka svetovalnega središča, ki se je udeležila različnih programov in izboljšala svoja znanja in kompetence, ki jih zdaj lahko spretno uporablja pri svojem delu v novi službi. O možnostih izobraževanja in zaposlovanja ji je v Svetovalnem središču Novo mesto, ki deluje znotraj RIC Novo mesto, svetovala Tina Strnad, organizatorica izobraževanja odraslih in svetovalka v tamkajšnjem središču. Plesni tečaj v Prodance studiu v Ljubljani pa obiskujeta Matjaž Višnar in Urša Šemrov. Hip hop plesnih korakov ju uči plesni trener Erik Bukovnik.

Poleg omenjenim organizacijam, izobraževalcem odraslih in učečim se posameznikom, pa bi se radi zahvalili tudi snemalni ekipi društva EnaBanda in sodelavcem iz zavoda Na robu. Pomagali so nam pri oblikovanju scenarija in poskrbeli za samo pripravo videa, vse od snemanja, montaže in zaključne tehnične podpore.

 

Za konec pa naj še enkrat ponovimo besede Tomaža, ki vabi k sodelovanju. "Še niste registrirani? Pridružite se skupnosti izobraževalcev odraslih, sooblikujte vsebine in delite svoje izkušnje."

Za pomoč pri registraciji in spoznavanju platforme, nam lahko pišete na elektronski naslov epale@cmepius.si, ali se obrnete na koordinatorico projekta, Marušo Bajt (marusa.bajt@cmepius.si). 

Video je na voljo tudi na Cmepiusovem Youtube kanalu.

     

/fi/file/logoepalepng-0logo_epale.png

 

/fi/file/logotiperasmuseujpglogotip_erasmuseu.jpg

 

/fi/file/cmepiuslogojpg-2cmepius_logo.jpg

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email