chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Aikuiskoulutuksen eurooppalainen foorumi

Uutishuone

Objavljen je poziv za pridobitev Evropskega jezikovnega priznanja 2016

24/08/2016
, Maruša Mohorič
Kieli: SL

Na spletni strani CMEPIUSa je objavljen razpis za pridobitev Evropskega jezikovnega priznanja 2016, za katerega se lahko potegujejo projekti, ki predstavljajo in krepijo ukrepe za spodbujanje priložnostnega učenja jezikov in ustvarjajo jezikom prijazno družbo. 

V letu 2016 bodo v okviru razpisa iskali večjezične razrede oz. šole ter nagrajevali dejavnosti, ki krepijo medkulturno razumevanje in sprejemanje drugačnosti. Poleg večjezičnosti v šolah, bodo Evropsko jezikovno priznanje podelili tudi aktivnostim, ki ustvarjajo jezikom prijazno družbo predvsem s pomočjo priložnostnega učenja, ki lahko poteka na številne načine, v različnih okoljih.

/fi/file/cmepiuslogojpg-0cmepius_logo.jpg

 

V kolikor je vaša organizacija izvajala oziroma (bila) vključena v katerega izmed projektov, ki spodbujajo večjezičnost in krepijo zavedanje o pomeni znanja tujih jezikov, lahko prijavnico oddate do 30. septembra 2016.

Celotno dokumentacijo poziva, prijavnico in podrobnejše informacije, najdete na tej povezavi. 

 

 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn
Refresh comments Enable auto refresh

Näytetään 1 - 1 1:sta
  • Käyttäjän Maruša Mohorič kuva

    Znanje tujega jezika prispeva k večji medkulturni odprtosti, premagovanju stereotipov in razumevanju sočloveka.

    Sporazumevanje v tujem jeziku je tudi ena od osmih temeljnih zmožnosti, ki jih posamezniki potrebujemo za uspešno delovanje v družbi.

    V mesecu septembru praznujemo evropski dan jezikov, kateremu bomo tudi na EPALE posvetili posebno pozornost. Spremljajte naše objave in 26. septembra sodelujte v tematskih aktivnostih in razpravah, ki bodo z moderatorji eksperti potekale "v živo".