chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Aikuiskoulutuksen eurooppalainen foorumi

Uutishuone

Središče za samostojno učenje je odprlo vrata znanja željnim uporabnikom

15/06/2016
, Maruša Mohorič
Kieli: SL

V sklopu odprtja so predstavili nov prostor, način učenja, kakšne teme in gradivo so na voljo za učenje ter kakšne so prednosti Samostojnega učnega središča. 

Središče je namenjeno odraslim, ki se ne želijo učiti na tradicionalen način ali pa jim klasičen način učenja zaradi različnih razlogov ni dostopen. Učenje v centru poteka individualno in samostojno, uporabnikom pa je na voljo pet učnih mest, ki so opremljena s sodobno učno tehnologijo. Zagotovljena je tudi strokovna pomoč mentorja in informatorja, ki svetujeta pri izbiri učnega gradiva in njegove zahtevnosti ter nudita tehnično pomoč.

Prostor je za uporabnike odprt med tednom, v ponedeljek in petek od 9.00 do 16.00 ter v torek, sredo in četrtek od 10.00 do 18.00 ( času poletja bo središče delovalo po spremenjenem urniku).

Več informacij uporabniki lahko dobijo na spletni strani Javnega zavoda Cene Štupar, telefonski številki 030 640 261 oziroma preko elektronske pošte na ssu@cene-stupar.si.

 

/lv/file/img1542jpgimg_1542.jpg

   

/lv/file/img1549jpgimg_1549.jpg

   

/lv/file/img1552jpgimg_1552.jpg

   

/lv/file/img1556jpgimg_1556.jpg

Središče za samostojno učenje je del Mreže središč za samostojno učenje, ki je rezultat projekta Organizirano samostojno učenje, ki ga je razvil Andragoški center Republike Slovenije

Projekt sofinancira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn