chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Aikuiskoulutuksen eurooppalainen foorumi

Uutishuone

Izrada Vodiča kroz sistem neformalnog obrazovanja u Crnoj Gori

27/01/2016
, EPALE MONTENEGRO
Kieli: HR

U okviru projeklta  Nacionalni coordinator za učenje odraslih, Radni plan:Crna Gora,  započete su pripremne aktivnosti u cilju kreiranja prvog Vodiča kroz system neformalnog obrazovanja. Projekat se ralizuje u okviru Erasmus+ programa, koji se kofinansira posredstvom Evropske Unije. Vodič se radi sa ciljem da se na jednom mjestu pruže informacije svim građanima o tome kako, gdje i na koji način se u Crnoj Gori mogu sticati kvalifiikacije nivoa obrazovanja, stručne kvalifikacije, ključne kompetencije i druga znanja i vještine .

Vodič je namijenjen svim odraslim licima (odraslo lice u smislu Zakona o obrazovanju odraslih) u cilju njihovog informisanja i motivisanja da se uključe u različite obrazove aktivnosti koje nude licencirani organizatori obrazovanja odraslih i druge relevantne ustanove u Crnoj Gori.Tokom izrade Vodiča, biće pripremljen I  izvještaj o niskokvalifikovanim licima u Crnoj Gori.

Vodič će biti objavljen I na EPALE platformi u oktobru 2016.godine

 

Autor

Gordana Bošković

CENTAR ZA STRUČNO ORAZOVANJE

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn