chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Aikuiskoulutuksen eurooppalainen foorumi

Kalenteri

Spletni seminar: Kako pripraviti in objaviti vsebine na EPALE?

Julkaisija Maruša Mohorič 4 vuotta 1 viikko sitten

Perjantai 1 heinäkuu 2016

Seminarja se lahko udeležite vsi, ki se kakorkoli ukvarjate z izobraževanjem odraslih in vas zanima, kako bi lahko s svojimi prispevki sodelovali pri oblikovanju vsebin na platformi. Na seminarju lahko sodelujete tudi tisti, ki ste že objavljali svoje vsebine na platformi, pa ste morda pozabili, kakšen je postopek oddaje prispevka.

Vsi, ki bi radi sodelovali na tokratnem spletnem seminarju, se prijavite tako, da do torka, 28. 6. 2016, izpolnite spletni obrazec, ki ga najdete na tej povezavi. V četrtek, 30. 6. 2016, bomo prijavljenim posredovali podrobnejše informacije ter internetno povezavo do videokonferenčnega okolja VOX, v katerem bo potekal seminar. Njegova uporaba je preprosta, hkrati pa vam bomo posredovali tudi slikovne informacije za prijavo in spremljanje seminarja.

Spletni seminar je brezplačen in bo potekal v obliki predavanja in praktične predstavitve, ki jo bo izvedla Maruša Bajt, članica slovenske nacionalne podporne službe EPALE. Seminar bo predvidoma trajal 60 minut.

 

Opomba: Pred samim seminarjem se registrirajte na platformo oziroma preverite delovanje vašega uporabniškega računa. Postopek registracije lahko traja nekaj dni, zato vas vljudno prosimo, da se pravočasno registrirate. V primeru težav nam pišite na elektronski naslov marusa.bajt@cmepius.si.

Za spremljanje seminarja boste potrebovali tudi zvočnike/slušalke, zato vas prosimo, da pred tem preizkusite delovanje omenjene opreme. 

Pääkieli:
Osallistumismaksu: 
Ei
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 
28/06/2016
Verkkotapahtuma: 
Kyllä
Järjestäjä: 
NSS Slovenija
Järjestäjän tyyppi: 
Kansallisen tukipalvelun tapahtuma
Yhteystiedot: 
marusa.bajt@cmepius.si
Käsiteltävä teema:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn