chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Aikuiskoulutuksen eurooppalainen foorumi

 
 

Kalenteri

Kutatók éjszakája

Julkaisija Annamária Kiss 4 kuukautta 1 viikko sitten

Perjantai 27 syyskuu 2019 - Lauantai 28 syyskuu 2019

A Kutatók Éjszakája egy Európa-szerte megrendezett ingyenes eseménysorozat a tudomány és a kutatói életpálya népszerűsítésére. A tavalyihoz hasonlóan idén is két napos lesz a rendezvény, szeptember 27-án és 28-én lehet bepillantani a különböző tudományterületek titkaiba.

Az első Kutatók Éjszakáján még csak néhány intézmény nyitotta meg kapuit, és szervezett érdekes programokat, tavaly viszont már közel 50 magyarországi település 200-nál több helyszínén 2000 program várta a sok tízezer érdeklődőt. A programlehetőségek folyamatosan bővülnek az új honlapon, a regisztráció szeptember 14-én, szombaton, 10 órakor indul.

A kutatás-fejlesztés és az innováció; az új, tudásintenzív termékek előállítása Európa jövőbeli versenyképességének a záloga, éppen ezért kiemelt fontosságú a kutató bemutatása a társadalomnak és a fiatalok figyelmének felhívása a kutatói és fejlesztői karrier lehetőségére.

Az idei év újdonsága, hogy a kulturális örökség európai évéhez kapcsolódóan számos budapesti és vidéki múzeum, köztük a Magyar Nemzeti Múzeum, a Petőfi Irodalmi Múzeum és a Magyar Közlekedési és Műszaki Múzeum is részt vesz az eseményen.

 

Pääkieli:
Tapahtuman tyyppi : 
Ammatillinen täydennyskoulutustapahtuma
Osallistumismaksu: 
Ei
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 
27/09/2019
Verkkotapahtuma: 
Ei
Järjestäjän tyyppi: 
Muu tapahtuma
Osallistujamäärä: 
> 200
Kohderyhmä: 
Korkeakoulujen opettajat, opiskelijat ja aikuisoppimisen alan tutkijat
Käsiteltävä teema:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn