chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Aikuiskoulutuksen eurooppalainen foorumi

 
 

Kalenteri

DOF's inspirationsdag for skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrative medarbejdere

Julkaisija Emil Thirup-Sorknæs Yksi kuukausi 2 viikkoa sitten

Lauantai 30 marraskuu 2019
Odense
,

Styrk din aftenskole og udvid dit aftenskolenetværk!

DOF inviterer til en indholdsrig dag, hvor der er mulighed for at høre oplæg, deltage i forskellige inspirationsmoduler – og ikke mindst møde andre DOF´ere og DOF´s sekretariat.

Vi samles alle i starten og bliver varmet godt op af Anja Klemp Vilgaard, der indleder dagen med at fortælle om branding. Hvad er det egentlig, og hvad kan en god kernefortælling betyde for dit brand: 
”I en digitaliseret tidslader, hvor vi alle er omgivet af stigende mængder indformation er fortællinger blevet vigtigere end nogen sinde før. Det er blevet vigtigere at kunne skære igennem og fænge hurtigere - at kunne sælge sig selv, sine varer, sine ydelser og sin ekspertise mere effektivt.”

Derefter har du mulighed for at deltage i 3 forskellige inspirationsmoduler efter eget valg - herunder også en workshop med Anja, så du kan få helt konkrete storytelling-redskaber med hjem.
 

Læs mere om arrangementet, se hele programmet og meld dig til her: https://www.danskoplysning.dk/medlemsservice/kurser-i-dof/?classId=49dd235d-356c-4c42-9a56-aaa8009785aa&utm_source=DOF+Medlemsnyt&utm_campaign=50df00dbcf-Medlemsnyt_26_09_2019&utm_medium=email&utm_term=0_149f0480fd-50df00dbcf-522728773&ct=t(Medlemsnyt_26_09_2019)

 

Pääkieli:
Tapahtuman tyyppi : 
Ammatillinen täydennyskoulutustapahtuma
Osallistumismaksu: 
Kyllä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 
01/11/2019
Verkkotapahtuma: 
Ei
Järjestäjä: 
Dansk Oplysnings Forbund
Järjestäjän tyyppi: 
Muu tapahtuma
Kohderyhmä: 
Korkeakoulujen opettajat, opiskelijat ja aikuisoppimisen alan tutkijat
Aikuiskoulutusverkostot ja -organisaatiot
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn