chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Euroopa täiskasvanuhariduse veebikeskkond

Börtönoktatás

Csatlakozzon a több mint 44 000 felnőttoktatási szakembert számláló EPALE-közösséghez, hogy értékelhessen, hozzászólhasson és közreműködhessen!

 

Kedves EPALE-kollégák!

 

Júliusi kiemelt témánk a börtönoktatás volt. Ez alatt az idő alatt az EPALE nemzeti munkacsoportjai és a közösség számos inspiráló esettanulmányt, cikket, jelentést és egyéb forrást tettek közzé.

Tekintse meg Andrew McCoshan témakoordinátor összefoglalóját a júliusi kiemelt témánkról! (EN, HU)

 

Blogbejegyzések

Készségfelmérés: A hatásos, személyre szabott tanulási lehetőségek biztosításának kulcsa a rács mögött (BG, EN, HR, HU)

Georgios Karaiskos, az EAEA projektasszisztense arról beszélt, hogy a börtönoktatás eredményesebbé tételéhez fontos a fogvatartottak készségeinek és igényeinek felmérése.

Sikerből otthonteremtés – interjú a börtönszínházról Hannele Martikainen rendezővel (DE, EN, FI, LV, , HU, SV, SL)

Hogyan hozhat forradalmi tapasztalatot a foglyok számára a színházi produkcióban való sikeres részvétel? Megtudhatja Hannele Martikainen cikkéből.

6 lehetőség a fogvatartottak oktatáshoz való hozzáférésének javítására Európában (BG, DE, EN, LV, HR, HU, SL)

Dr. Paul Downes, az írországi Dublini Városi Egyetem tanára megvizsgálta, miként küzdhetjük le az európai fogvatartottak oktatásának javítását gátló akadályokat.

 

Hírek Európából

 

Európa-szerte sok minden történt júliusban a felnőttképzési ágazatban:

 

Csatlakozzon most!

Regisztráljon az EPALE rendszerébe, hogy megoszthassa véleményét e bejegyzésekkel kapcsolatban! Csatlakozzon most, és legyen Ön is tagja a több mint 44 000 felnőttoktatási szakembert számláló közösségnek!