News
Uudised

Bogata izobraževalna ponudba na spletni strani Kam po znanje

2_7

Andragoški center Slovenije (ACS) je na spletni strani Kam po znanje (http://pregled.acs.si) objavil pregled ponudbe izobraževanja za odrasle v Sloveniji za novo šolsko leto 2017/2018.

Spletna stran ponuja informacije o formalnem in neformalnem izobraževanju ter o možnostih izobraževanja in učenja odraslih. Poleg tega na njej najdete tudi novice in povezave na spletne strani s področja izobraževanja odraslih, EPALE kotiček, Pregled izobraževanja v številkah in druge zanimive vsebine. 

Na spletni strani se torej predstavljajo številni izvajalci izobraževanja odraslih, ki bodo v prihajajočem šolskem letu izvajali izobraževalne programe najrazličnejših vsebin.

Prijava na portal Kam po znanje je še vedno odprta, zato vabijo izvajalce izobraževanja, da se prijavite in objavite svojo izobraževalno ponudbo. Več informacij o prijavi najdete na spletni strani http://pregled.acs.si/prijava-za-izvajalce.

Login (0)

Soovid artiklit kirjutada?

Ära kahtle!

Vajuta allolevale lingile ja alusta uue artikli postitamisega!

Viimased arutelud

EPALE 2021 fookusteemad. Alustame!

Kutsume sind rikastama eelseisvat aastat oma panuse ja ekspertiisiga! Alustuseks võta osa veebiarutelust, mis toimub teisipäeval, 9. märtsil kell 10-16 (CET). Kirjalik arutelu toimub otseülekandena ja juhatab sisse 2021. aasta fookusteemad. Arutelu juhivad EPALE toimkonna nimel Gina Ebner ja  Aleksandra Kozyra EAEA-st.

Veel

EPALE kogukond: Jagage oma edukaid täiskasvanuhariduse projekte töökohal õppimise kohta.

Töökohal õppimise temaatilise fookuse osana tahame kuulda teie – EPALE kogukonna – arvamusi kõigi edukate projektide, algatuste ja programmide kohta.

Veel