chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Euroopa täiskasvanuhariduse veebikeskkond

Ressurss

Megjelent a MELLearN Hálózat legújabb Lifelong Learning témájú tanulmánykötete a Felsőoktatási innovációk a tanulás korában: a digitalizáció, képességfejlesztés és a hálózatosodás kihívásai címmel

Keel: HU

Postitaja Balázs Bánk Németh

A MELLearN - Felsőoktatási Lifelong Learning Hálózat, a magyar egyetemek életen át tartó tanulást támogató egyesülete megjelentette 2019. évi tanulmánykötetét, mely a felsőoktatási innovációkkal foglalkozik a digitalizáció, a képességfejlesztés és a hálózatosodás kontextusában.

A kötet figyelmet szentel az egyetemek közreműködésével ösztönző felnőttkori tanulás néhány kurrens kérdésének tekintettel a módszertani és digitális környezeti trendek és kihívások érvényesülésére.

A kötet erénye, hogy a döntően elméleti vonatkozások helyett a magyar felsőoktatási környezet lifelong learning tevékenységének gyakorlati példáin keresztül világít rá a felsőoktatásnak a tanulást és a tanulási képességek felnőttkorban történő fejlesztését segítő tevékenységeire, tapasztalataira, melyek gyűjtése és megosztása a MELLearN egyik missziója.

Ezúton köszönjük a tagintézmények képviselőinek és szakértőinek minőségi tanulmányait és elemzéseit, melyek a csatolt e-book-ban olvashatóak!

 

 

Ressursi autor(id): 
Szekresztette: Fodorné Dr. Tóth Krisztina PhD
Lifelong learning, felsőoktatás
ISBN: 
ISBN 978-963-429-480-1
Avaldamiskuupäev:
Teisipäev, 31 Detsember, 2019
Dokumendi keel
Sisestage ressurss: 
Uuringud ja aruanded
Riik:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn