chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Euroopa täiskasvanuhariduse veebikeskkond

Kalender

Folk och Kultur 2021

Postitaja EPALE NSS Sverige 2 kuud 1 nädal tagasi

Kolmapäev 10 Veebruar 2021 kuni Reede 12 Veebruar 2021

Vikten av kulturpolitiska samtal och möten har aldrig varit större i en tid då konsten och kulturen har drabbats hårt av effekterna av Covid-19. Folk och Kultur tror på den breda dialogen inom alla politikerområden och erbjuder, för fjärde året i rad, en tvärsektoriell nationell plattform med nytänkande i fokus. Därför ställer Folk och Kultur om till ett digitalt konvent och sänder från Eskilstuna i februari 2021.
Ett digitalt konvent

Folk och Kultur 2021 ställer om till ett digitalt konvent. Förhoppningen är att kunna ta vara på de digitala möjligheterna och erbjuda arrangörerna och deltagare nya sätt att mötas på. Vår vision för ett digitalt konvent är att under tre fullspäckade dagar, 10-12 februari 2021, som alltid i vecka 6, kunna erbjuda en plattform som bygger på spännande innovativa format, livesändningar och förinspelade program, från hela landet, Norden – till och med världen. Detta vill vi erbjuda kostnadsfritt för våra digitala besökare. I en tid av oro och osäkerhet ser vi att det är viktigt att öppna för det breda samtalet om konstens och kulturens betydelse i demokrati- och samhällsutvecklingen. Men vi vill också bygga upp en kunskapsbank – ett Folk och Kultur Play – som i längden kan sprida och förvalta den enorma kunskap och det innehåll som kommer vara relevant för allt fler i framtiden.

Osavõtutasu: 
Ei
Veebiüritus: 
Jah
Korraldaja: 
Initiativtagare till Folk och Kultur är Länsteatrarna i Sverige, Regional Musik i Sverige och Länsmuseernas Samarbetsråd. Konventet har utvecklats i nära samarbete med Eskilstuna kommun och Region Sörmland och flera hundra externa arrangörer och utställare.
Korraldaja tüüp: 
Muu üritus
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email