chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma electrónica dedicada a la enseñanza para adultos en Europa

Sala de prensa

Európa a polgárokért konferencia

04/11/2018
por Annamária Kiss
Idioma: HU

A Tempus Közalapítvány konferenciát szervez az Európa a polgárokért programról, melynek célja, hogy a széles közönséggel is megismertesse a projektekben zajló munkát, megosztva a mások számára is értékes eredményeket és tapasztalatokat.

Időpont: 2018.11.21. 10:00-15:30
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.

Merre tart Európa, mik az Európai Unió aktualitásai?
Hogyan alakítható az EU jövője az Európa a polgárokért program révén?
Milyen hatása van a kulturális örökség európai évének a projektekre?

A fenti kérdésekre is keresi a választ a rendezvény, melynek központi témája az Európa a polgárokért program kiemelt prioritásához, az Európa jövőjéről folytatott eszmecseréhez és az euroszkepticizmus kihívásainak vizsgálatához kapcsolódik. A szakmai előadások mellett a délelőtt folyamán projektpéldák is bemutatkoznak. A jó példák megismerését, adaptálását gyakorlatias szemléletű beszélgetések segítik, melyek során számítunk a közönség hozzászólásaira, aktív részvételére is. A rendezvény során a résztvevőknek lehetőségük lesz a szakmai kapcsolataik építésére, valamint kötetlenebb beszélgetésre is az előadókkal.

Tervezett program és regisztráció a Tempus Közalapítvány honlapján található.

 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn