chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma electrónica dedicada a la enseñanza para adultos en Europa

Sala de prensa

Ustvarjalne delavnice za odrasle v Slovenskem etnografskem muzeju

23/08/2016
por Maruša Mohorič
Idioma: SL

Slovenski etnografski muzej je osrednji etnološki muzej, ki hrani različne slovenske in zunajevropske zbirke s področja materialne, socialne in duhovne kulture ter skrbi za njihovo ohranjanje, preučevanje, spoznavanje in razumevanje.

V okviru muzej skozi celo leto potekajo tudi najrazličnejše delavnice za otroke, mladino in odrasle. V zadnjih avgustovskih dneh vas vabijo, da se udeležite delavnic oblikovanja gline.

V torek, 23. in 30. 8. 2016 ob 19.00, lahko v okviru delavnice Igra v glini, na sproščen, zabaven in svoboden način ustvarjate z glino. V sredo, 24. 8. 2016, v Lončarskem ateljeju pričenjajo s tečajem vrtenja na lončarskem vretenu, v petek 26. 8 pa se lahko udeležite delavnice Igra v dvoje, kjer na sproščen način v paru, ob lončarskem vretenu, lahko sproščate svoj ustvarjalni duh in oblikujete izdelke iz gline.

 

Več o delavnicah si lahko preberete na spletni strani Slovenskega etnografskega muzeja.

 

/es/file/naslovna-igravglinijpgnaslovna_-_igra_v_glini.jpg

Utrinki iz delavnice v Lončarskem ateljeju SEM

Vir: spletna stran Etnografskega muzeja Slovenija

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email