chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma electrónica dedicada a la enseñanza para adultos en Europa

Sala de prensa

"БДЖ – Пътнически превози" организира стажантска програма "Стани част от промяната"

22/08/2016
Idioma: BG

Продължителността на стажа е между 6 и 12 месеца в зависимост от предпочитанията на участниците и нуждите на звеното, където ще се провежда стажа. Стажовете са платени и на трудов договор с възможност за постоянна работа и професионално развитие на добре представилите се младежи.

Изискванията към участниците са да бъдат до 29 години, да са компютърно грамотни и да имат завършено средно или висше училище, без трудов стаж или професионален опит по придобитата професия или специалност, за която кандидатстват.

Желаещите да се включат трябва да изпратят CV и мотивационно писмо на имейл адрес: hr@bdz.bg или на адрес: гр. София 1080, ул. "Иван Вазов" 3, за "БДЖ – Пътнически превози" ЕООД, на вниманието на отдел "Човешки ресурси", като посочат областта, за която кандидатстват, притежаваната професия/специалност/квалификация, както и предпочитания период за провеждане на стажа. Крайният срок за кандидатстване е до 31 август 2016 г.

Източник: http://www.bdz.bg/bg/karieri-6037/stajantski-programi.html

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn