chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma electrónica dedicada a la enseñanza para adultos en Europa

Sala de prensa

Højskolernes globale onlinemagasin er i luften

30/05/2016
por Christina ANDERSEN
Idioma: DA

globalstory.dk er et onlinemagasin med historier om og fra den globaliserede verden, fortalt af højskoleelever. Historierne er deres blik på den store verden, når de møder den på studieturene, eller når globale udfordringer kommer til lille Danmark.

Magasinet er en del af det større højskolepædagogiske projekt, Globale Historiefortællere, hvis mål er at bidrage til unges globale dannelse. Det er en platform, hvor de kan komme til orde og dele deres indsigt og viden. Både når de bliver klogere på nogle af vores tids største udfordringer som bæredygtig omstilling og migration og ikke mindst, når de bliver klogere på, hvad handlemulighederne og løsningerne er.

Klik dig rundt på globalstory.dk, hvor du både kan læse, se og høre historier fra den store verden og hente en lang række undervisningsmaterialer inden for globale temaer.

Kilde: Folkehøjskolernes Forening i Danmark, www.ffd.dk

 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email