chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma electrónica dedicada a la enseñanza para adultos en Europa

Sala de prensa

V ponedeljek se vidimo na uvodnem dogodku skupne akcije TVU: Dan učečih se – Naj se sliši naš glas!

12/05/2016
por Simona Kavčič
Idioma: SL

/es/file/gfdpng-0gfd.png

Privrženci in zagovorniki vseživljenjskega učenja se bomo v ponedeljek, 16. maja, od 16. do 18. ure družili na dogodku akcije TVU, Dan učečih se – Naj se sliši naš glas! Pridružite sem nam v spodnji etaži Emporiuma (prostori Zavoda Ypsilon), BTC City Ljubljana! Nosilec dogodka je Andragoški center Slovenije (ACS) v sodelovanju z Zavodom Ypsilon.

 

Uvodni dogodek bo vrhunec letošnje skupne akcije TVU Dan učečih se – Naj se sliši naš glas! Z njo želimo v ospredje postaviti učeče se in jih povezati v Forum učečih se – skupnost, ki bo po eni strani ozaveščala o pomenu učenja za življenje, po drugi pa omogočala zagovorništvo pravic in pobud učečih se. Pri tem nas bo podprl ljubljanski župan Zoran Janković, ki bo dogodek odprl, spregovorili bodo tudi številni dobitniki priznanj za promocijo učenja in znanja odraslih, svoj pogled na učenje boste lahko z roko zapisali v kotičku 'Radi pišemo z roko', svoje bo z glasbo dodal raper Zlatko … Več o dogajanju najdete v vabilu.

Sicer pa se bo v TVU 2016 dogajalo še marsikaj – združujejo nas skupne akcije, ki jih soustvarjamo s številnimi partnerji po vsej državi,  še posebej privlačne so izpeljave Parade učenja v 13 krajih. V spletnem koledarju se je nabralo že prek 7.000 priložnosti za učenje, druženje in ustvarjanje! Pridite tudi vi!

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email