chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Plataforma electrónica dedicada a la enseñanza para adultos en Europa

Recurso

В България се разпространяват полезни онлайн инструменти за образование и обучение на възрастни

Idioma: BG

Enviado por Zhuliyan GOCHEV

Националното звено за подкрепа на Електронната платформа за учене на възрастни в Европа (EPALE) предоставя на професионалистите в сектора за учене на възрастни и на всички заинтересовани страни полезна информация за онлайн инструменти за образование и обучение.

Информацията е разпределена в три групи, които обхващат:

  • Цифрови системи за управление;
  • Инструменти за комуникация;
  • MOOCs (Масови отворени онлайн курсове).

Ключово предимство на публикуваните ресурси е осигуреният достъп до тях както чрез EPALE, така и чрез интернет страницата на националния координатор в изпълнение на Европейската програма за учене на възрастни: http://lll.mon.bg/?p=4057. По този начин всички доставчици на дейности за учене на възрастни и координационните механизми, създадени в изпълнение на Програмата, ще имат достъп до тях.

По-конкретно това са професионалистите от институциите и организациите, включени в Националната мрежа за учене на възрастни, Националната платформа "Обединени за ученето на възрастни", Националната координационна група за учене през целия живот и всички 28 областни координационни групи за учене през целия живот.

Социалните профили на Националното звено за подкрепа на EPALE в България ще осигурят допълнителна комуникация по отношение на тези ресурси.

 

 

Autor(es) del recurso : 
comprehensive list published by UNESCO.
Fecha de publicación:
Lunes, 13 Abril, 2020
Idioma del documento
Tipo de recurso: 
Oportunidades y recursos
País:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn